Information

FM Radioen fortsætter i Rødovrenet (31/01/2017)

Antenneforeningen af 1986 bevarer FM-signalet

 

I disse dage slukker YouSee FM-signalet til radio over hele landet. Men i AF86 tænder vi signalet igen.


9. marts slukker YouSee for vores FM-signal. Få timer efter, og forventeligt højst et døgn senere, er der igen sat strøm til FM-signalet i AF86. Og der ændres ikke på kanaludbuddet og frekvenserne. Det fortsætter som i dag.


Det betyder, at man mange år endnu vil kunne høre radio på det traditionelle FM-bånd. Man behøver altså ikke nødvendigvis, at købe en DAB+ radio eller finde radiofrekvenserne på sit tv. De er fortsat i din radio som altid.

 

Der kan forekomme korte afbrydelser, når vi 9. marts sender vores eget FM-signal i luften. Der kan opstå korte afbrydelser på dit tv-signal, når YouSee 9. marts slukker for FM-signalet og vi tænder vores eget signal.

 

Ved at slukke det landsdækkende FM-signal giver YouSee plads til flere HD-kanaler (DR’s seks kanaler) og et endnu bedre billedsignal på de 26 mest sete tv-kanaler.

 

Samtidig ændres det, der hedder startfrekvenserne på tv-kanalerne. Hvis du oplever sort skærm på en eller flere af dine kanaler den 9.-10. marts, skal du genindlæse dine kanaler. Se mere på yousee.dk/tv2017. Omlægningen 9. marts bør ikke gå ud over din internetforbindelse fra Dansk Kabel TV.

 

Selvom vi i AF86 selv tænder for FM-signalet, når YouSee slukker deres, vil du selvfølgelig også få flere kanaler i HD og bedre billedkvalitet på de 26 mest populære kanaler.

flg.