Skriv mig op

For at komme på venteliste skal du udfylde formularen. Når du har sendt formularen, får du tilsendt adgangsoplysninger på din e-mail. Du kan straks starte med at søge bolig.

Det koster 250 kr. i oprettelse. Herefter koster det 150 kr. pr. år i ajourføringsgebyr.

Har du problemer med opskrivningen, kan du kontakte kundeservice på 36 70 31 31.
Vi sender dine boligtilbud og andet korrespondance til dig på din e-mail, hvorefter du kan besvare tilbuddet via login på hjemmesiden.
Oplyser du dit mobilnummer, sender vi dig også en sms, når vi har sendt dig en e-mail med vedlagt tilbud eller anden korrespondance. Så ved du, at der er elektronisk post til dig.

Vi vil også gerne bruge e-mailen til al korrespondance, når du bliver lejer. Ønsker du at modtage tilbud om bolig pr. brev, skal du kontakte boligselskabet.

Tildeling af bolig sker ud fra de oplysninger, som du har givet os. Sker der ændringer i din adresse, husstandens størrelse eller andet, skal du ændre det på "Min side".

Du indbetaler til: Rødovre Boligselskab, CVR-nr 65300311, Brandholms Allé 11, 2610 Rødovre.

Du kan betale med:

Dankort

Visa/Dankort

       
 Mastercard

Mastercard

       
Maestro Maestro        
 Visa

Visa/Visa Electron

       
           


Vis/skjul alle betingelser

Bemærk hvis du er allerede er lejer og vil have en interen opnotering, skal du logge på Min side og benytte funktionen Genopskrivning/Fornyelse. Kender du ikke dine oplysninger kan du bruge funktionen Glemt kodeord
Ønsker du som læejer en ekstern opnotering, skal du ikke være loggt ind på min side.

Felter med * skal udfyldes

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
Pris for tilmelding: 250 kroner

 
Top